Menu
Inloggen

Plantscaping

Noviflora voorziet in- en exterieurbeplanters, lokale overheden en bedrijven van binnen- en buitenplanten en advies om inspirerende, groene oases te creƫren.

Groen doet goed
Groen op de werkplek zorg voor sfeer, kleur, inspireert, en misschien wel het allerbelangrijkste, maar nog te vaak onderbelicht: het levert ook daadwerkelijk iets op. Werken in een groene omgeving heeft een positief effect op de gezondheid, productiviteit en creativiteit van mensen. Iedereen die investeert in groen, investeert in de toekomst.

One stop shop

One-stop-shop voor planten en service

 We combineren onze passie voor de natuur met service en bieden een one-stop-shop voor binnen- en buitenplanten, potten en living walls. We hebben een uitgebreid hoogwaardig assortiment planten, zowel op aarde als op hydro.

 

Inspiratie nodig?

Er zijn zoveel verschillende soorten bloemen en planten en ieder gebouw is uniek, met andere woorden: de mogelijkheden voor plantscaping zijn legio. In ons magazine laten we zien wat er mogelijk is met voorbeelden, tips en inspiratie van groene kantoren, living walls en de laatste trends.

Bekijk het magazine hier

De voordelen van Plantscaping en Noviflora:

  • Bestellingen mogelijk van iedere omvang

  • Advies op maat

  • Groen op kantoor verhoogt de creativiteit en productiviteit van mensen

  • Groen brengt sfeer, kleur en inspireert

  • Bestellen via webshop, app of accountmanager

Contact

Benieuwd
naar de mogelijkheden?

Het Plantscaping team helpt je graag.

Neem contact op