Menu
Inloggen

Green is not a trend, it's a solution

Plantscaping, vroeger bekend als de Nederlandse branche van Clarke and Spears International, biedt landschapsarchitecten, gemeentes en bedrijven een volledig assortiment voor een groene werk- en leefomgeving. Van de juiste planten tot professioneel advies op maat- met Plantscaping maak je van elke ruimte een groene oase.

Gezonde omgeving
Planten dragen bij aan onze gezondheid- ze zuiveren de lucht om ons heen, werken stressverlagend, en kunnen zelfs functioneren als natuurlijke airconditioner. Uit onderzoek is gebleken dat planten ook een positief effect hebben op een werkomgeving- zo stimuleren ze creativiteit, verbeteren productiviteit en concentratie, en dempen afleidende geluiden. Daarnaast creëer je met planten een fantastisch binnenlandschap waar iedereen gelukkig van wordt.

Plantenlandschap
Plantscaping heeft toegang tot Noviflora's complete assortiment aan planten van de hoogste kwaliteit. Ook bieden wij advies op maat en kiezen we precies de juiste planten voor uw ruimtes. Onze medewerkers, veelal voormalig landschapsarchitecten, hebben veel ervaring en gaan samen met u op zoek naar de juiste groene oplossing.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Herman van Duijn: herman@noviflora.nl

Ons assortiment