26 mei 2017

NIEUW: Een kruidenmix voor elk type foodie

NIEUW: Een kruidenmix voor elk type foodie

Tegenwoordig is het makkelijk om je kruiden kant-en-klaar in de supermarkt te kopen. En toch gaat er niks boven de frisse smaak van verse munt in een salade, een handjevol zelfgekweekte kruiden op een gegrilde zalmfilet of een slok thee van vers geplukte citroenmelisse. Om de moderne foodie dit ook te laten ervaren, introduceert Kitchen Garden nu drie verschillende kruidenmixen voor elk type foodie.

Van echte theeleuters en creatieve saladefans tot zelfs de doorgewinterde buitenchef: in deze mixen vindt u voor elk wat wils. Met de Tea Mix kweken en blenden theeliefhebbers hun eigen theekruiden in verschillende smaakvarianten. Voor de stoere grillmasters onder ons is er de BBQ Mix, met verschillende kruiden die tijdens elke barbecue de smaakpapillen doen verrassen. En voor de creatieve koks is er de Herbs Mix: een combinatie van kruiden om de gerechten net die extra smaaksensatie te geven..

De kruidenmixen worden geleverd in een prachtige mixtray. Alle kruiden in de collectie zijn geschikt voor consumptie volgens de EU-regelgeving, en zijn Global G.A.P/MPS Fruit & Vegetables gecertificeerd. Met de Kitchen Garden kruidenmixen voldoet u gegarandeerd aan de EU-etiketteringsplicht.

Doe het zelf met Kitchen Garden!