Onze klanten

Onze klanten

Noviflora levert aan groothandels en ketens, grootwinkelbedrijven, tuincentra en kantoorbeplanters. Noviflora is gespecialiseerd in de export van planten naar Noord, Midden- en Oost-Europa.
In Scandinavie zijn we marktleider.

Groothandel

Noviflora richt zich op de groothandel in Noord-, Centraal en Oost-Europa.
Al deze klanten vinden bij Noviflora wat ze zoeken.
Een dagelijks aanbod van verse groene en bloeiende planten maar ook tuinplanten en pot/plantarrangementen. Noviflora heeft een schat aan kennis en ervaring op dit gebied.

Retail

Ook in het segment grootwinkelbedrijven heeft Noviflora een tevreden klantenkring. We leveren aan grootschalig inkopende supermarkten, maar ook aan bouwmarkten. Daarbij geven we advies over productinvulling, productpresentaties, marketing en promoties. Door onze jarenlange ervaring op dit segment is Noviflora een adviespartner bij uitstek.

Bij Noviflora bent u aan het goede adres voor volledige ontzorging van A tot Z bij uw bloemen- en plantenafzet. Via onze dochteronderneming Roselife bieden wij een compleet assortiment bloemen en planten gecombineerd met advies op maat. Hiermee haalt u een betrouwbare sierteeltleverancier in huis, die voorop staat in marktkennis en meedenkt. Belangrijk uitgangspunt is dat wij uw klant, de consument centraal zetten.  Samen met u ontwikkelen wij een sierteeltconcept dat past bij uw winkel en werkt binnen uw formule. Onderdelen uit de dienstenportfolio: Winkelbegeleiding voor betere executie op de winkelvloer, GS1 data sourcebeheer, POS-ontwikkeling en advies, opstellen effectieve prijsstrategie, wekelijkse besteladviezen per winkel op maat, afgestemd op consumenten en persona’s in de specifieke winkels en data-analyse en terugkoppeling van afzetpatronen. Daarbij zijn korte gesloten ketens, uitgebreid dagvers aanbod en marktconforme prijs/kwaliteitsverhouding de uitgangspunten. Alles vanuit een krachtige en stabiele basis, met een gegarandeerde continuïteit.

Wij leveren:
Maatwerk; persoonlijke ondersteuning afgestemd op uw situatie.
Altijd; als betrouwbare partner bieden wij u leveringsgarantie.
Gemak; gemak voor u staat bij ons voorop.

Meer informatie:
Neem contact op met Mark-Jan Terwindt – mark-jan.terwindt @noviflora.nl of met Madelon Balm m.balm @roselife.nl 

Tuincentra

Grote tuincentra is ook een segment waar Noviflora zich op richt.
Door onze jarenlange ervaring en unieke marktkennis en productkennis zijn wij de leverancier waar de tuincentra kunnen kiezen uit het internationale totaal assortiment van kamerplanten en tuinplanten.

Kantoorbeplanters

Kantoorbeplanters is een klantengroep die op zoek is naar specifieke planten. Bij Noviflora zijn zij aan het goede adres voor een breed en diep assortiment. Wij denken met de klant mee en geven advies.
Zoekt de klant een zeer speciale plant dan gaan wij op zoek bij onze internationale leveranciers. Van bonsai tot bomen van 5 meter voor winkelcentra en zwembadparadijzen. Wij kunnen het leveren!