Organisatie

Organisatie

Totaalaanbod in kwaliteitsproducten
Wie zijn klanten een compleet assortiment wil bieden van bloeiende en groene planten, orchideeën, bollen, Mediterrane planten, potplantarrangementen, perkplanten en tuinplanten uit geheel Europa,
maar ook noviteiten en exclusieve planten, is bij Noviflora aan het goede adres. Wij bieden hierin een totaalaanbod van A-kwaliteit.

Advies, inspiratie en efficiëntie
Totaalleverancier zijn, gaat voor Noviflora verder dan het hebben van een uitgebreid assortiment. Wij bieden klanten ook ondersteunende diensten waardoor zij nog efficiënter kunnen werken. Met advies, efficiënte logistieke stromen, slimme bestelsystemen en inspiratie over de laatste trends dragen wij bij aan het succes van onze klanten.

Op tijd bij u aan de deur
Dankzij ons betrouwbare en snelle distributienetwerk met gespecialiseerde logistieke partners en een goed geolied intern logistiek proces zijn wij in staat om praktisch altijd op tijd bij u voor de deur te staan.

Passie voor planten, passie voor service
Maar bovenal zijn het onze medewerkers die met passie voor planten en passie voor service onze belofte aan onze klanten elke dag weer waarmaken.
Zij zorgen ervoor dat de phalaenopsis die gisteren nog in de kas stond, of de kruiden uit Italie, in perfecte staat bij u terecht komen.
Samenwerken om aan alle wensen van onze klanten te voldoen onder het motto: Let’s grow together!