heart for SERVICE.

Advies, inspiratie en efficiëntie

Totaalleverancier zijn gaat voor Noviflora verder dan het hebben van een uitgebreid assortiment. Wij bieden klanten ook ondersteunende diensten waardoor zij nog efficiënter kunnen werken. Met advies, slimme bestelsystemen, efficiënte logistieke stromen en inspiratie over de laatste trends dragen wij bij aan het succes van onze klanten.

Op tijd bij u aan de deur

Dankzij ons fijnmazige distributienetwerk met gespecialiseerde logistieke partners en een goed geolied intern logistiek proces zijn wij in staat om praktisch altijd op tijd bij u op tijd voor de deur te staan.

Passie voor planten, passie voor service

Maar bovenal zijn het onze medewerkers die met passie voor planten en passie voor service onze belofte aan onze klanten elke dag weer waarmaken. Zij zorgen ervoor dat de phalaenopsis die gisteren nog in de kas stond of de kruiden uit Italie, in perfecte staat bij u terecht komen. Samenwerken om aan alle wensen van onze klanten te voldoen onder het motto: Let’s grow together!

Overzicht containersaldo

Via het containerbeheersysteem hebben wij klantspecifieke overzichten.
We overleggen met u om het beheersysteem zo sluitend mogelijk te maken.
Zo kunnen we efficiënt omgaan met uw tijd, onze middelen én met het milieu.

Orderfeedback

Goede orderfeedback vinden wij belangrijk. Door strenge controle streven we naar het afleveren van perfecte kwaliteit. Klachten kunt u online melden via het eenvoudige klachtenregistratiesysteem.

Etiketten en barcodes

Klantspecifieke etiketten met barcodes en/of productinformatie in de door u gewenste taal. Een service die wij in overleg met u kunnen leveren.