Werken bij Noviflora

Werken bij Noviflora

Op zoek naar een uitdagende functie bij een innovatief bedrijf met een passie voor planten? Bekijk dan het actuele aanbod van vacatures of stuur een open sollicitatie in.

Teamwork! Ambitieus! Internationaal!

Alles doen om klanten te winnen en te houden. Bij Noviflora geloven we daar in. We staan in de eredivisie van Nederlandse plantenexportbedrijven. Samen met een team van gedreven en ambitieuze collega’s werken we hard aan verdere groei, ontplooiing en ontwikkeling voor onze organisatie maar ook voor iedere werknemer individueel.

Bij Noviflora is het personeel het bedrijfskapitaal wat we willen laten renderen. De betrokkenheid van onze medewerkers uit zich ook in onze uiterst actieve personeelsvereniging. Tijdens de diverse activiteiten is er volop gelegenheid voor informele contacten.

De organisatie kenmerkt zich door een zakelijke, maar informele cultuur, klantgericht werken en samen ‘gaan voor goud’. Vandaar ons motto “Let's grow together”.

Noviflora is altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen die ons team kunnen versterken. We werken in een prachtig pand dat precies laat zien waar wij voor staan. Het is ruimtelijk, licht, sfeervol en heeft karakter.
Lokaal en internationaal contact? Er zijn 19 landen waar wij dagelijks contact hebben met klanten. Noviflora adviseert en ondersteunt deze klanten.
Denk aan verkoop, inkoop, kwaliteitscontrole, marketingadvies en logistieke ondersteuning.

Bekijk hier alle vacatures.