Menu
Inloggen

Werken bij Noviflora

Op zoek naar een uitdagende functie bij een innovatief bedrijf met een passie voor planten? Dan ben je bij Noviflora aan het juiste adres.

Teamwork, ambitieus, internationaal
Alles doen om klanten te winnen en te behouden- bij Noviflora geloven we hier heilig in. Samen met een team van gedreven en ambitieuze collega's werken we hard aan verdere groei, ontplooiing en ontwikkeling voor onze organisatie maar ook voor iedere werknemer individueel.

Bij Noviflora is het personeel het bedrijfskapitaal wat we willen laten renderen. De betrokkenheid van onze medewerkers uit zich ook in onze actieve personeelsvereniging. Tijdens de diverse activiteiten is er volop gelegenheid voor informele contacten.

We staan in de eredivisie van Nederlandse plantenexportbedrijven. De organisatie kenmerkt zich door een zakelijke, maar informele cultuur, klantgericht werken en samen 'gaan voor goud'.

Noviflora is altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen die ons team kunnen versterken. We werken in een prachtig pand dat precies laat zien waar wij voor staan. Het is ruimtelijk, licht, sfeervol en heeft karakter.
Lokaal en internationaal contact? Er zijn 19 landen waar wij dagelijks contact hebben met klanten. Noviflora adviseert en ondersteunt deze klanten. Denk aan verkoop, inkoop, kwaliteitscontrole, marketingadvies en logistieke ondersteuning.

Klik hier voor onze huidige vacatures.