Ogreen ‘Clean Machines’


 
Ogreen Clean Machines is een brand van Noviflora waarin Scandinavisch design, een gezonde lifestyle én de kracht van de natuur samen komen.  Wist je dat de lucht binnen zo´n 5 tot 10 keer slechter is dan buiten? Planten zijn hier een natuurlijke oplossing voor, alleen niet alle planten zijn even effectief. De Ogreen Clean Machines zijn wetenschappelijk getest en zuiveren de lucht tot wel 30 keer beter dan andere planten, daarmee zorgen ze voor een schonere en gezonde leefomgeving, waardoor je je veel lekkerder voelt. Groene luchtzuiveraars die voor je werken én er ook nog eens mooi uitzien.
 

 
Tegenwoordig zijn we veel meer binnen dan vroeger en zijn de ruimtes ook nog eens goed geïsoleerd. Dat is wel lekker behaaglijk maar echt gezond is het niet. Tel daarbij de giftige stoffen op die ongemerkt vrijkomen uit bijvoorbeeld vloerbedekking, meubels, cosmetica, schoonmaakproducten en apparaten zoals printers en je kunt je voorstellen dat de luchtkwaliteit binnen niet echt schoon is. Sterker nog: de lucht is binnen zo’n 5 tot 10 keer slechter dan buiten!
 
Planten zijn actieve luchtzuiveringsmachines. Ze zetten CO2 om in zuurstof en filteren bovendien schadelijke stoffen uit de lucht en daardoor voel je je veel lekkerder! Niet alle planten doen dit even effectief. Ogreen heeft wetenschappelijk onderzoek laten uitvoeren welke planten maximaal luchtzuiverend zijn. De gecertificeerde Ogreen planten zijn actieve luchtzuiveraars; ze heten niet voor niets ‘Ogreen Clean Machines’. Ogreen planten worden milieubewust gekweekt waarbij MPS A de minimale standaard is. De verpakking is duurzaam en volledig afbreekbaar, dus goed voor het milieu en onze planeet.
 
OGREEN STAAT VOOR:
VITAL Wetenschappelijk aantoonbaar verbetering in leefklimaat met Ogreen groene planten
CLEAN Wetenschappelijk concreet aantoonbaar zuivering van de lucht bij Ogreen planten
GREEN Milieuvriendelijk gekweekt (MPS A), milieuvriendelijke verpakking (FSC)
 
WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEKSBUREAU FYTAGORAS
Het wetenschappelijk onderzoek naar Ogreen planten is uitgevoerd door Fytagoras. Zij zijn een wetenschappelijk bedrijf met veel expertise in het testen van planten. Fytagoras is een spinoff van de TNO afdeling Toegepaste Plant Wetenschappen in Leiden en is overgenomen door FFEW (Food, Flowers, Energy en Water). FFEW wil nieuwe wetenschappelijke inzichten omzetten in praktische oplossingen en hiermee een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van duurzame productietechnieken, instrumenten en producten die een bijdrage moeten leveren aan de voedings-, gezondheids- en milieuproblematiek.
 
Wil je meer informatie over dit concept? Neem dan contact op met mail@ogreen.eu.

www.ogreen.eu