Menu
Inloggen

Planthunter

Laat je inspireren door onze Planthunters

Als klant van Noviflora krijgt u via onze Planthunter tool een unieke kijk achter de schermen van ons bedrijf. Zie hoe en waar wij onze nieuwe producten vinden, ga virtueel mee op plantenjacht, en ontmoet de mensen die het hele land doorreizen om voor u de beste planten te vinden.

Op Planthunter volgt u uw favoriete Planthunter en bent u een van de eersten die de resultaten van hun zoektochten te zien krijgt. Onze Planthunters gebruiken een app waarmee ze hun ‘hunts’ meteen op de inkoopprijslijst kunnen zetten. Binnen een minuut staan de gespotte planten online en kunt u ze gelijk bestellen. Door uw favoriete Planthunter te volgen, sturen wij de vondsten ook automatisch naar uw mail.

Ook toegang tot dit platform?

Neem contact met ons op   Word klant

 

GREEN PLANTHUNTERS

Groene planten zijn al een paar jaar weer helemaal terug, maar hoe vindt u in dit letterlijke bos aan groene kamerplanten nou de mooiste? Niet, want dat hebben onze planthunters al voor u gedaan! Volg Dion, Rudy, Vincent en Ramon via onze Planthunter tool voor unieke kamerplanten en groene interieurtrends.

 

ORCHIDEEHUNTERS

Zoekt u met ons mee naar de mooiste orchidee? Het hele jaar door gaan onze Orchideehunters op pad langs kwekers in heel Nederland, op zoek naar nieuwe variëteiten, showstoppers, en oude favorieten. Het leven van een orchideehunter is nooit saai! Volg Jeffrey, Arno, Stephan en Glenn via de Planthunter tool voor een wekelijkse dosis inspiratie.