Floral Tweetjams

Floral Tweetjams

Een werkelijk uniek online-event is de Floral Tweetjam. Een aantal keer per jaar gaan topbloemisten, designers en studenten binnen een actueel thema aan de slag met bijzondere florale producten van onze topkwekers.
Een dag lang samen creëren en inspireren, op een verrassende locatie, en dat alles live te volgen via de social media (video, foto’s, tweets). Uiteindelijk worden er professionele foto’s van de arrangementen op onze website geplaatst om  u als klant of uw klanten te inspireren en zelf  mee aan de slag te gaan. 

De term 'Tweetjam', tegelijkertijd het jammen/improviseren en twitteren, is reeds een bekend begrip binnen de culinaire wereld.Tijdens de tweetjam maakt een selecte groep arrangeurs verschillende creaties passend bij het thema, waarbij dit live te volgen is via de nieuwe media. Tegelijkertijd is er voor de kijkers en volgers gelegenheid voor interactie met de deelnemers, via Twitter, op wat er gebeurt.
 
De Tweetjam is een nieuwe manier om interactief te communiceren met een geïnteresseerd publiek. Met de toepassing van de sociale media, zoals Twitter en Facebook en moderne technieken zoals live video (live streaming) via internet, is het mogelijk ook de jongere generatie professionals te boeien en kan een levendige dialoog worden opgezet.

Het initiatief is in handen van Flower Factor, in samenwerking met Noviflora, PlantPoint, Koppert Cress en Plant Planet en wordt ondersteund door een aantal vooraanstaande leveranciers.

Tweetjam Wedding Designs #yesido
Tweetjam Indian Summer #goingout