Organisasjon

Organisasjon

Et totaltilbud i kvalitetsprodukter
For den som vil tilby sine kunder et komplett utvalg i blomstrende og grønne planter, orkidéer, løker i potte, middelhavsplanter, plantearrangementer, ettårige planter og stauder fra hele Europa, men også i nye og eksklusive planter, er Noviflora det rette stedet. Vi tilbyr hele spekteret i toppkvalitet.

Råd, inspirasjon og effektivitet
Å være totalleverandør betyr for Noviflora mer enn å ha et bredt utvalg.
Vi tilbyr våre kunder også støttende tjenester slik at driften blir ennå mer effektiv. Gjennom råd, smarte bestillingssystemer, effektiv logistikk og inspirasjon når det gjelder siste skrik, bidrar vi til at våre kunder oppnår suksess.

Levering til avtalt tid
Takket være vårt pålitelige og kjappe distribusjonsnettverk med spesialiserte transportører og en smidig intern logistisk prosess, klarer vi så godt som alltid å levere til avtalt tid.

Forkjærlighet for planter, forkjærlighet for service
Men det er fremfor alt våre medarbeidere som med forkjærlighet for planter og forkjærlighet for service gjør at vi kan holde våre løfter ovenfor våre kunder i dag etter dag. De sørger for at phalaenopsisen som i går sto i veksthuset ennå, eller krydderplantene fra Italia, finner frem til deg i perfekt stand.
Sammen jobber vi for å imøtekomme alle våre kunders ønsker under mottoet: Let’s grow together!