Våre kunder

Våre kunder

Noviflora leverer til grossister og kjeder, hagesentre og bedrifter innen kontorbeplantning. Noviflora spesialiserer seg på eksport av planter til Nord-, Mellom- og Øst-Europa.
Vi er markedsledere i Skandinavia.

Noviflora for grossister

Noviflora retter seg mot grossister i Nord-, Mellom- og Øst-Europa.
Alle disse kundene finner hva de leter etter hos Noviflora.
Et daglig tilbud av ferske grønne og blomstrende planter, men også hageplanter og plantearrangementer. På dette området har Noviflora en overflod av kunnskap og erfaring.

Noviflora for kjedene

Også blant kjedene har Noviflora en fornøyd kundekrets.
Vi leverer til supermarkeder som kjøper inn stort, men også til byggevareforretninger. Råd om valg av produkter, produktpresentasjon, markedsføring og reklame. På grunn av vår lange erfaring på dette området har Noviflora et stort fortrinn som konsulent.

Noviflora for hagesentre

Noviflora retter seg også mot store hagesentre. På grunn av vår lange erfaring og enestående markeds- og produktkunnskap er vi leverandøren hvor hagesentrene kan velge blant det totale utvalget av internasjonale stue- og hageplanter.

Noviflora for bedrifter innen kontorbeplantning

Kontorbeplantning krever veldig spesifikke planter. Hos Noviflora finner man et bredt og dypt utvalg av slike planter Vi tenker sammen med kunden og kommer med anbefalinger. Hvis en kunde leter etter en veldig spesiell plante, da skal vi begynne å lete hos våre leverandører i utlandet.
Fra bonsai til 5 meter høye trær til kjøpesentre og badeland. Vi kan levere det.