Meny
Inloggningen
Tillbaka till översikt

A painted statement

Nuförtiden är inte allt så basic mer; rosor är inte längre bara röda och violer finns i andra färger än blå. Och den som trodde att växter fortfarande bara är gröna får tänka om, för färgade växter är hett.

De har synts till på stora inredningsmässor i hela Europa, till exempel Maison et Objet i Paris och Stockholm Furniture Fair: färgade växter i de mest praktfulla nyanserna. Vi vill också haka på denna trend och har doppat Monstera Deliciosa och Yucca i ett färgbad och låtit dem torka. Nu i färgerna rött och guld, men vem vet vilka färger som tillkommer i framtiden. Oavsett om du gillar det eller inte gör dessa växter i alla fall ett statement i varje rum!

Guld är årets trend och en självklar del i inredningen. Men fotoramar, kuddar eller vaser i guld kan inte mäta sig med denna sensationella planta, som kommer vara butikens mittpunkt. Dessutom fortsätter den att växa och så småningom kommer nya gröna blad fram mellan de gyllene så att det ser ut som ett litet konstverk. Placera växten i en guldkruka så kan ingen undvika denna blickfångare!

Vårt sortiment