Meny
Inloggningen
Tillbaka till översikt

The Kitchen Garden kryddor

The Kitchen Garden är konceptet med kryddor, grönsaks- och fruktväxter som följer EU:s standarder för hur ätbara produkter får säljas. På så vis gäller den lägre momssatsen för dessa produkter.

 The Kitchen Garden, med speciellt utvalda certifierade ätbara produkter.
För ätbara produkter gäller lagstadgade EU-märkningar såsom för grönsaker och frukt. Enligt denna norm måste växter certifieras med Global G.A.P Fruit & Vegetables eller MPS Fruit& Vegetables, för att få säljas som ätbara produkter. Detta betyder att samtliga produkter som konsumenten kan förväntas förtära ska förses med ett av dessa certifikat. Butiker som säljer andra livsmedel tillåts ej erbjuda ocertifierade ätbara produkter. Denna lagstiftning har varit i kraft under flera år men tillämpas allt mer strikt av den Europeiska kommissionen.

The Kitchen Garden finns direkt tillgängligt och är lösningen för att uppnå de allt mer stränga kraven som ställs på försäljning av ätbara produkter.
Med konceptet The Kitchen Garden kan du sälja ätbara växter utan problem. Varje växt är försedd med ett certifieringsnummer, vilket garanterar spårbarheten.

Vårt sortiment