Meny
Inloggningen

Finest Selection

De allra bästa produkterna från de duktigaste odlarna, handplockade av våra erfarna produktspecialister för att hänföra, överraska och göra intryck på dina kunder. Växter med ett hjärta och en historia att berätta. Det är Finest Selection.

Läs mer

Selections

Selections är ett inspirerande märke för floristen tack vare ett unikt, enhetligt utseende, bästa förhållandet mellan pris och kvalitet och en väl utvecklad känsla för säsongstrender.

Läs mer

The Kitchen Garden

The Kitchen Garden är en kollektion med ätbara kryddor, grönsaks- och fruktplantor, som gör det möjligt för konsumenten att i liten skala odla egen mat i köket, på balkongen eller uteplatsen.

Läs mer

Botanical Showpiece

Växtkonceptet Botanical Showpiece är plattformen för trending topic-växter: växter som är helt rätt i tiden enligt de senaste trenderna inom livsstil och heminredning.

Läs mer

Brand NEW

Innovation och produktförnyelse är viktiga hörnstenar på Noviflora. Tack vare vår ledande roll i den nederländska blom- och växtbranschen, kan vi regelbundet erbjuda våra kunder ett förnyat produktsortiment.

Läs mer

Ogreen

Ogreen står för ett medvetet och hälsosamt liv. Ett "way of life" där skandinavisk design, en hälsosam livsstil och naturens kraft förenas.

Läs mer