Meny
Inloggningen
Tillbaka till översikt

Finest Selection

De allra bästa produkterna från de duktigaste odlarna, handplockade av våra erfarna produktspecialister för att hänföra, överraska och göra intryck på dina kunder. Växter med ett hjärta och en historia att berätta. Det är Finest Selection.

Finest Selection är Novifloras ultimata kvalitetsmärkning. Växterna är särskilt utvalda av våra produktspecialister från de bästa plantskolorna. Finest Selection-odlare har en sann passion för att odla växter med kärlek och omsorg, och därmed uppnå den allra bästa kvaliteten.

Låt oss ta dig med på en resa där vi besöker odlare och deras plantskolor, produktspecialister och deras berättelser om sökandet efter växter samt passionerade florister som bara vill ha det bästa till sina trogna kunder.

 

Shop now

 

Kvalitet
För att komma i fråga för en Finest Selection-klassificering, måste en växt sticka ut ordentligt från mängden. Det gäller både växtens utveckling, men också struktur, hållbarhet, odlingssätt, särdrag och estetik. Våra odlare ser till att växterna alltid uppfyller dessa kvalitetskrav.

Limited edition
Våra Finest Selection-odlare experimenterar ofta med nya sätt att förbättra sina odlingsmetoder, så att de kan leverera ännu finare växter. De flesta spektakulära sorterna har gått igenom deras stränga urvalsprocedurer. Dessa återfinns i sortimentet Finest Selection Limited Edition.

 

Shop now

 

Heart for PACKAGING
Finest Selection-kollektionen känns igen på förpackningens eleganta utseende med en liten förpackningsenhet, perfekt för sakkunniga florister. Förpackningen är producerad på ett hållbart sätt och är certifierad enligt Forest Stewardship Councils (FSC) kvalitetskrav.

För mer information är du välkommen att kontakta marketing@noviflora.nl

Finest Selection sortiment