Meny
Inloggningen
Tillbaka till översikt

The Kitchen Garden

The Kitchen Garden är en kollektion med ätbara kryddor, grönsaks- och fruktplantor, som gör det möjligt för konsumenten att i liten skala odla egen mat i köket, på balkongen eller uteplatsen.
"Delivered with a special plant marker"

 

 

Ärlig mat
Med The Kitchen Garden tillgodoser vi konsumentens önskan om att äta lokalt, färskt och "äkta", något som är mycket aktuellt. Tomater smakar bättre om de kommer direkt från plantan, och kryddas med en näve färsk basilika och lite het chili från fönsterkarmen. Växterna, som även kan planteras ut i grönsakslandet, levereras med vackert illustrerade träetiketter samt recepttips. För entusiasten erbjuder vi ett komplett försäljningskoncept, inklusive en display av trä.

"A tasty collection of Global G.A.P.
certified plants"

 

 

Kollektion
The Kitchen Garden-kollektionen består av ätbara kryddor som mynta, koriander, dill och oregano, grönsaksplantor som tomat, gurka, zucchini, paprika, chilipeppar och aubergine samt speciellt utvalda jordgubbsplantor. Aktuellt sortiment finns i webbshopen.
"Grow your own fruit this summer
and all of the following summers"

 

 

Certifiering
Alla växter i The Kitchen Garden-kollektionen är lämpade för konsumtion enligt EU:s regler och är certifierade enligt Global G.A.P/MPS Fruit & Vegetables/MPS GAP. Med The Kitchen Garden-kollektionen uppfyller du garanterat EU:s märkningskrav.

Har du frågor? Ta då kontakt med din säljare

The Kitchen Garden sortiment