Meny
Inloggningen

Green is not a trend, it's a solution

Plantscaping, tidigare känt som den nederländska näringsgrenen av Clarke & Spears International, erbjuder landskapsarkitekter, kommuner och företag ett komplett sortiment för en grön arbets- och livsmiljö. Från rätt växter till skräddarsydda expertråd; med Plantscaping kan alla utrymmen omvandlas till en grön oas.

Hälsosam miljö
Växter bidrar till vår hälsa; de renar luften omkring oss, motverkar stress och kan till och med fungera som en naturlig luftkonditionering. Forskning har visat att växter även har en positiv effekt på arbetsmiljön; de stimulerar kreativitet, förbättrar produktivitet och koncentration samt dämpar störande ljud. Med växter kan du dessutom skapa ett fantastiskt innelandskap som alla blir glada av.

Växtlandskap
Plantscaping har tillgång till Novifloras hela sortiment med växter av högsta kvalitet. Vi erbjuder även skräddarsydda råd och väljer ut rätt växter för alla utrymmen. Våra medarbetare, varav många tidigare arbetat som landskapsarkitekter, har lång erfarenhet och hjälper dig gärna att hitta en grön lösning som är rätt för dig.

För mer information är du välkommen att kontakta Herman van Duijn: herman@noviflora.nl

Vårt sortiment