Logga in
Tillbaka till översikt

Fira hösten med färdiga kransar

De kallare månaderna är den perfekta kranssäsongen. Ett konstverk från naturen vid ytterdörren eller i vardagsrummet, eller en ätbar krans till fåglarna på balkongen? Och det bästa är: om du inte har tid behöver du inte själv fixa allt. Du beställer kransarna från oss färdiga i alla typer av olika former och storlekar. Överraska dina kunder med de vackraste kransarna för den här säsongen.

Naturliga höstkransar
De färdiga kransarna i vår webbshop är tillverkade av naturliga material som mossa, kottar och löv. För en minimalistisk styling kan du välja en krans av torkade löv eller grenar i samma nyans och för den verkliga höstälskaren är en krans av blad, kastanjer och dekorativa pumpor naturligtvis ett måste. Liten och subtil eller stor och sprudlande – det finns något för alla.


Ätbara kransar

Nej, vi menar inte en krans av prydnadsfrukt, även om dessa kransar naturligtvis också är vackra i en glad höstinredning. Med ätliga kransar menar vi kransar med fågelfrön och jordnötter, fina att ha i trädgården och på balkongen. Ett attraktivt sätt att få vild natur in i trädgården och fåglarna kommer att uppskatta det välsmakande mellanmålet.


Gör det själv

Det är inte nödvändigt, men naturligtvis kan du också själv sätta igång med att skapa kransar. Du kan hämta material från naturen själv, men för enkelhets skull hittar du också ett brett utbud av dekorativa material, såsom mossa, ekblad och kottar, i vår webbshop. När det kommer till design av kransen kan du inspireras av aktuella folklore och etniska trender som vi ser mycket av just nu. Löv, men också torkade blommor och färgade snören är mycket lämpliga för detta. Eller vad sägs om en krans av majsblad? De mjuka bruna bladen passar perfekt in i de naturliga trenderna.