Logga in
Tillbaka till översikt

Glada blommor med etylenfri prydnadsfrukt

Det ser så vackert ut, buketterna med prydnadsfrukt. Speciellt nu när hösten är i full gång ser vi kombinationer av prydnadspumpor och blommor överallt. Men visste du att inte alla prydnadsfrukter är bra för dina blommor? Vi har hittat prydnadsfrukten som gör dina blommor glada.

Lek med prydnadsfrukt
I en bukett, blomsterarrangemang eller som dekoration: prydnadsfrukt är faktiskt alltid en bra idé. Under hösten kan du kombinera prydnadspumpor med höstfrukter och andra element som du hittar i naturen, som kastanjer, ekollon, kottar och torkade höstlöv. Prydnadsfrukten kan vara ett enkelt, naturligt tillskott till en bukett, men kan också spela den ledande rollen i ditt arrangemang. Till exempel en stor prydnadspumpa omgiven av höstlöv och ljusa dahlior som hålls samman av trädbark. Höst chique möter naturlig romantik!


Etylenfritt: glada blommor
Mycket trevligt, att styla med prydnadsfrukt, men mycket frukt innehåller etylen och det gör inte dina blommor glada. Blommorna av etylen dör mycket snabbare och det vill vi naturligtvis inte. På Novifloras webbshop hittar du bara etylenfri prydnadsfrukt som odlas av Salm Boskoop. Denna prydnadsfrukt har testats med en etylenmonitor och har visat att den inte har någon påverkan på blommornas hållbarhet. Så du kan du skapa kreationer med denna prydnadsfrukt utan bekymmer.