Logga in
Tillbaka till översikt

Strålande 24:e plats för Noviflora i Hillenraad100

Hillenraad100 innefattar den årliga rankningen av de hundra ledande företagen inom blomsterodlingssektorn (växthus). Endast 1 procent av företagen inom blomsterodlingssektorn (växthus) kommer med på Hillenraad100.

En plats på listan är en bekräftelse på ett ledande entreprenörskap. I år steg Noviflora med 30 positioner till plats nummer 24. Ett resultat som vi alla arbetat mycket hårt för och som vi kan vara mycket stolta över.

Juryrapporten:
"Det Noviflora har utfört under de senaste två åren är minst sagt imponerande. Eller snarare smart, det är inte utan orsak som denna prydnadsväxtexportör introducerade "clever" som ett av företagets kärnvärde. Smart är ledordet för att beskriva hur kedjan har effektiviserats, eftersom Noviflora har arbetat hårt för att nå den kortaste vägen från växthus till kassa på de marknader där de har byggt upp en stark marknadsposition under de senaste 45 åren. Deras hunter-verktyg är innovativt och gör det möjligt för deras kunder att på virtuell växt- och blomsterjakt. Det är imponerande att se hur Noviflora vågar ändra gamla metoder för att istället kunna segla en framtidssäker kurs."