Logga in
Tillbaka till översikt

Kraften hos gröna växter

I hemmet, på kontoret, i trädgården eller i offentliga utrymmen: växter ger en positiv, energisk och livsberikande effekt överallt. De gör oss lyckliga och renar luften, och det är därför vi älskar dessa kraftverk.

Dyk in i världen med gröna växter tillsammans med oss! Läs allt om vetenskaplig forskning om effekterna av grönska, allt om plantscaping och grönska på kontoret, träffa odlare av gröna växter och följ med våra Planthunters på jakten efter de vackraste exemplen överallt. Välkommen till den kraftfulla gröna världen!

Vetenskaplig undersökning

Grönt har ett positivt inflytande på vår hem-, arbets-  och livsmiljö. Vår magkänsla har sagt detta i flera år, men numera undersöks detta allt närmre för att vetenskapligt bevisa effekterna. Är du nyfiken på forskningsresultat? Se faktabladet för 'The Green Agenda' här.

Plant Hunters

Hur kan man fortfarande hitta de bästa sorterna i denna bokstavligt talat djungel av växter? Svaret: det behöver du inte! Våra Planthunters har redan gjort grovarbetet åt dig. Följ Ramon och Rudy via vårt Hunter-tool för att hitta de mest unika krukväxterna och gröna inredningstrenderna.

Hunter-tool

Odlare Fachjan

Tre generationer som är mitt i den vackraste grönskan varje dag. Det är Fachjan, med 45.000 m2 egna växthus fulla av tropiska och sub-tropiska gröna växter, blommande och fruktbärande träd och buskar från en decimeter till fjorton meter höga.

Läs mer

Ogreen

Ren luft är en viktig del av en hälsosam livsstil. Med våra luftrenande växter, Ogreen Clean Machines, skapar du enkelt en trevlig och vital miljö.

Läs mer

Ett grönt kontor är ett välmående kontor

Vi ser dem överallt numera: de moderna, fantastiska grönskande kontorslandskapen, det ena mer imponerande än det andra. Är det bara en kul grej, eller bidrar växterna faktiskt med mervärde till arbetsmiljön? 

Läs mer