Logga in
Tillbaka till översikt

Online uppdatering

Visste du att ... ett antal justeringar har gjorts i vår webbshop för att göra shoppingen ännu enklare? Läs de senaste tipsen här!

Sidnumrering högst upp 

I webbshoppen hade vi redan sidnumrering under sortimentet för att kunna gå igenom de olika sidorna snabbare. Nu har vi lagt till dessa högst upp på sidan så att du inte behöver scrolla hela vägen ner först. På så vis kan du enkelt hitta en produkt ännu snabbare!

Flera bilder på produktdetaljsidan 

För vissa växter och blommor räcker inte med ett produktfoto i webbshoppen för att få en bra bild av produkten. Det är därför vi nu har börjat med en pilot med våra finaste produkter genom att visa flera (närbilder) foton av produkten, utöver det aktuella produktfotot. Om denna pilot lyckas kommer vi också att använda den här funktionen för andra produkter/produktgrupper. Detta kan också vara intressant för bland annat lökväxter i kruka, där produkten levereras utan en blomma och ett foto av blomman kan läggas till. Men även för buskar, som förändras säsongsmässigt. På så sätt får du en bättre uppfattning om hur produkten så småningom kommer att se ut och du vet bättre vad du köper. 

Skanna produkter med din mobil eller surfplatta 

Om du öppnar vår webbshop i din mobil eller med din surfplatta ser du nu också en streckkod längst upp till höger. Du kan enkelt återbeställa din levererade produkt genom att scanna produktens streckkod. Vi hade redan den här funktionen i vår gamla Noviflora-app, som inte längre finns tillgänglig. För att besvara den populära efterfrågan har vi nu integrerat detta scanningsverktyg i vår nuvarande webbshop för att göra återbeställningen enklare.