Logga in
Tillbaka till översikt

Botanisk skönhet med uthållighet

Aster blommar fortfarande för fullt när andra trädgårdsblommor vissnat sedan länge. Blommorna visar sig ända fram till sent på hösten. De fina, gröna lansettliknande bladen ger Aster en vild look som toppas med slående färgglada blommor uppe på stjälkarna.

Det finns oändliga möjligheter att kombinera Aster med andra höstväxter för att få en färgstark uteplats. Ta till exempel Aster i kombination med Calocephalus  för att få en vacker kontrast eller mixa med Carex prydnadsgräs för en modern look. En sak är säker: Aster är en glädjespridare under hela hösten!

 

Showmaker

Showmaker är namnet på dubbelblommiga Asters från odlare Montis, förädlade av Royal van Zanten. Ett namn som "Showmakers" är något man måste förtjäna och denna dubbelblommiga Aster lever verkligen upp till namnet om du frågar oss. Dessa Showmakers utmärker sig tack vare de stora och fyllda blommorna, kompakta växtsättet och kontrasterande vackra mörka bladen. Dessutom har växterna en jämn kvalitet och en genomsnittlig hållbarhetstid på 3 veckor mer än normal Aster. Kort sagt, en riktig blickfångare i trädgården, på balkongen eller uteplatsen.