Logga in
Tillbaka till översikt

Let it snow, let it shine

Dagarna blir kortare, vilket betyder att julen är precis runt hörnet. Så låt oss djupdyka i vad som är trendigt under denna julsäsong.

Det finns två saker vi tenderar att förknippa med julen: skimrande ljus och snö. Därför har vi valt att kombinera dem och skapa ett sortiment som återspeglar dessa två saker. För vem älskar inte lysande och snöiga föremål?

Många av oss delar fantasin att den perfekta julen ska vara en vit. Men verkligheten stämmer inte alltid överens med våra önskningar, eftersom väderprognosen inte är förutsägbar. Men du kan alltid själv trolla fram ett snölandskap inomhus. Till exempel, med Abies nobilis Paraffine eller Hippeastrum med snö, behöver du inte längta efter snö i vinter, den vita julen är säkrad. 

Trots den festliga stämningen kring julledigheterna kan de kommande månaderna kännas mörka. Dagarna blir kortare medan nätterna blir längre. Ljus kan lysa upp dessa korta dagar och skapa en mysig atmosfär. Därför är den lysande Tillandsia eller den upplysta Phalaenopsis inte bara perfekta för julen, utan för alla vintermånaderna. 

Så lys upp i din butik!