Logga in
Tillbaka till översikt

En oförglömlig, blommig dag

Är din kunds stora dag äntligen här? Ringar, tårta och kläder i all ära…

Mycket tyder dock på att blommor och blomsterutsmyckningar spelar en allt större roll för att sätta stämningen på bröllopstillställningar.

Oavsett om det som stundar är ett strandbröllop, en trädgårdsvigsel; en lantlig och enkel tillställning eller en pampig baluns med extra allt så kan du hjälpa till och förverkliga din kunds dröm. Bröllopsbuketten, corsager, bordsdekorationer och andra blomsterutsmyckningar bidrar alla till att förstärka dagens romantiska atmosfär. Perfekta kombinationer av blomster är en avgörande komponent för att skapa den just känsla som brudparet önskar för livets största fest.

 

Nästan alla blommor passar ett bröllop, men mest älskad av dem alla är och förblir rosen. Antagligen eftersom den utstrålar så mycket kärlek! De hjärtformade kronbladen står för kärlek och tillit, medan taggarna antyder att kärleken inte alltid är rosenröd. Man skulle nästan kunna säga att inga fler löften behövs, eftersom rosorna i sig redan förmedlar budskapet.

 

Rosor finns i en uppsjö olika färger. Ändå ser vi att pastellfärgade rosor förblir trogna vittnen på bröllop. Valet i det stora utbudet av rosor är ett lyxproblem, men om vi får ge ett tips: välj en ros med en underbar doft. För av alla sinnen är lukten det som starkast bidrar till att skapa bestående minnen av en oförglömlig dag!

Vackra blomsterarrangemang med rosor bör skapas med yttersta lyhördhet, så att de utgör ett fantastiskt och dekorativt blickfång utan att stjäla showen för brudparet. Blomsterarrangemangen kan till exempel placeras vid ingången till salen eller på det fordon som de två turturduvorna färdas i på väg mot en framtid tillsammans. Glöm inte heller en genomtänkt bordsdekoration. Pampiga och välorganiserade blomsterarrangemang med rosor i huvudrollen gör de dukade festborden kompletta.

 

En sak är säker: det kan aldrig bli för många rosor på ett bröllop Rosor kan uppfattas som enkla och skira i sin naturlighet, men också som fascinerande avancerade skapelser. De är klassiska men samtidigt moderna. Därför passar de alla bröllopsteman.

 

Se vårt sortiment med bröllopsrosor här.