Logga in
Tillbaka till översikt

Upptäck skönheten med Sa-nook® - Fransen Orchideeën

Sa-nook® står för absolut toppkvalitet i Dendrobium. Med sorter speciellt utvalda och utvecklade för den europeiska marknaden, tar Sa-nook Thailands skönhet även till Europa.

Utvalda med passion i Thailand och odlade med yrkesexpertis under optimala förhållanden på den speciellt utvalda plantskolan i Westland, Nederländerna. Resultatet återspeglas i Sa-nook-serien med vackra Dendrobium i olika färger och en lång hållbarhet. Det unika med Sa-nook är att du även kan dem beställa per sort!

 

Mycket nöje med Sa-nook®!

Sa-nook® är inte bara varumärket för en mycket speciell Dendrobium-serie. Det är även ett ord i Thailand, landet som Dendrobium kommer ifrån. Thailändarna använder det när de har det bra. Och det har de väldigt ofta. Det är inte för inte som Thailand är känt som leendets land.

 

Inte ett ord utan ett sätt att leva

Sa-nook står för att glamma, för glädje över något eller någon, för att njuta av en trevlig dag eller någonting annat. Alla som vet lite om Thailand, vet att invånarna väldigt ofta är ”Sa-nook”. Nästan allt är Sa-nook. Att ha roligt är till och med en livsstil: oroa dig inte idag, njut istället av livet. Det är ett livsmotto som vi i väst, med våra fullspäckade scheman, kanske skulle lära oss något av. Och vilket bättre sätt att börja än att skaffa en riktig Sa-nook Dendrobium?

 

Njut du också av Sa-nook-känslan!