Logga in
Tillbaka till översikt

Very peri är vad vi behöver

För allra första gången har Pantone skapat en helt ny färg och valt den som ”Årets färg 2022”: Very Peri. De brukar välja en färg från en standardfärgpalett, men den här gången frångår de det och bryter mot alla traditioner.

Detta motsvarar den tumultartade och omvälvande tid i vilken vi lever. Vi anpassar oss hela tiden, så en förändring som denna passar bättre än någonsin. 

Very Peri är en ny blå nyans: en kombination av blått med en rödviolett underton. Kraften i kombinationen av dessa två färger är precis vad vi behöver just nu. Vi längtar efter den blå färgens konsistens och tillförlitlighet och den röda färgens spänning och energi. Tillsammans skapar detta den gladaste och varmaste blå nyansen. Precis som den varma känslan som du får när du tittar på lavendel eller Clematis Köningskind. 

Vi lever i en värld som ständigt förändras och under dessa förändringar måste man vara kreativ och påhittig. Detta är exakt vad Very Peri uppmuntrar till. Färgen symboliserar positiva förändringar, som berikar oss med en ny spelplan full av oändliga möjligheter. Det ger oss en ny vision när vi försöker skriva om våra liv. När vi kommer ur en intensiv och lång period av isolering, längtar vi efter kreativitet för att uppfylla otaliga möjligheter i framtiden. Så ta itu med möjligheterna du har framför dig och satsa på Very Peri-färgade blommor och växter!  

Låt dig inspireras av Very Peri-färgade växterna och blommorna i vårt sortiment.