Logga in
Tillbaka till översikt

Pligt Professionals – Driven by passion

Att göra människor glada med en växt! Det är Pligt Professionals uppdrag. Med kunskap och passion producerar denna odlare blommande överraskningar varje säsong. Den här gången sätter vi Amorosa Line-rosorna i rampljuset.

Amorosa Line symboliserar kärlek, lycka, glädje och gemenskap. Denna kärleksväxt fyller alla hemmiljöer med en underbar värme och en romantisk atmosfär. Amorosa har valts ut för de extremt storblommiga sorterna med ett lyxigt utseende som väcker starka känslor. En stor del av Amorosa Line består av ”Infinity” (längre hållbarhet) sorter av danskt ursprung. De utmärker sig tack vare kraftiga knoppar, robusta stjälkar, majestätiska blommor och en exceptionellt lång blomningstid. Amorosa Line är härdig och passar därför även som trädgårdsros. 

Pligt Professionals tillhör Europas topp när det gäller progressiv, innovativ och CSR-odling. De innehar MPS-A, MPS GAP, MPS SQ kvalitetsmärken och växthusen är certifierade enligt miljömärkningen för "Groen Label Kas". För Pligt Professionals betyder CSR helt enkelt: att göra affärer på ett ärligt och mänskligt sätt. Förnuftigt, men med passion.