Logga in
Tillbaka till översikt

Trolsk mossa

Mossa kan jämföras med en grön matta, som på ett eller annat sätt ser förtrollanden och sagolik ut. Det finns flera mossarter, i olika färger och med olika strukturer, alla med sin egen funktionalitet. Perfekt för trädgården, eller vad sägs om en mosstavla för att göra det grönare inomhus?

Harmonisk trädgård

Starka mossarter, som ’Forest moss’, kan vara ett bra alternativ till gräs eller mellan stegstenarna i trädgården. Då denna typ av mossa klarar att människor går på den och den klarar även skadedjur och sjukdomar relativt bra. Mossa väcker varje trädgård till liv, men på ett lugnande sätt. Den utstrålar lugn och harmoni, och just därför används den ofta i japanska trädgårdar. På sommaren får vissa arter till och med små blommor - så fint!

 

Levande konst

Letar du efter fina, gröna detaljer till dina kunder? Någonting annat än en växt? En vägg eller tavla av mossa är svaret och kommer ge alla interiörer liv. Det är modernt, fräscht, naturligt och det förbättrar akustiken. En annan stor fördel, för alla som inte gillar att städa, är att den absorberar damm. Denna naturliga pärla förvandlar en enkel, kal vägg till en grön oas och har oändliga designmöjligheter tack vare det stora utbudet mossor.

 

Se hela vårt utbud av mossor nedan.