Logga in
Tillbaka till översikt

Amigo Plant – Det handlar om att våga och göra

Det som började som en oskyldig passion för suckulenter, växte till ett proffsigt företag med ett omfattande och högkvalitativt sortiment av Echeveria, Crassula, Haworthia, Aloe, Peperomia med mera.

Amigo Plant handlar om passion och yrkesskicklighet, om passionerat entreprenörskap samt om att våga och göra. Om att förena, inspirera och överraskande innovationer. Det är vilka de är och vad de står för. 

Precis lika entusiastiska och engagerade som när de startade, har deras företag nu flera anläggningar i Nederländerna och en i Portugal. Alla växthus har olika klimat, som uppfyller respektive växtgrupps krav. Varje anläggning har en egen chef och odlingsansvarig. Tillsammans säkerställer de optimala förutsättningar för växterna med kärlek och kompetens.

På Amigo Plant vill de göra världen vackrare – och framför allt grönare – och de hänsyn till omvärlden. En ständig process, som innebär att de ständigt söker hållbara alternativ och förbättringar. En del av växthusen värms upp med restvärme från avfallsförbränningsanläggningen. Amigo Plant har MPS-A och MPS-GAP-certifikat. 

Se Amigo Plants sortiment nedan.