Logga in
Tillbaka till översikt

Ett grönt mästerverk

På grund av det störda ekosystemet ligger vårt fokus alltmer på att hjälpa Moder Natur. Inte bara genom att leva miljövänligt, utan också genom att göra alla möjliga utrymmen så gröna som möjligt, men självklart på ett trendigt sätt! Möjligheterna med moss-konstverk är oändliga och designerna vi har sett hittills är något utöver det vanliga.

Grön konst har en jordnära och naturlig charm. Men förutom det fashionabla utseendet har den gröna färgen och mossan i sig många fördelar som vi inte bör glömma. Det ökar produktiviteten och koncentrationen, förbättrar minnet, minskar trötthet och renar luften. Kombinera moss-väggen med ett antal växter och resultatet är en grön fristad.


När man gör en moss-vägg finns det ett stort urval av mossorter: olika former, storlekar, strukturer och färger. Detta gör att vem som helst kan skapa en unik design. Var kreativ, bestäm formen på hur du vill ha det och styla mossan som du vill. Eller välj det enklare sättet och satsa på en färdig design. Möjligheterna är oändliga för att få en vägg att se fantastisk ut!


Ett grönt konstverk kommer att ge väggen liv! Vilken moss-design du än vill skapa så har vi allt du letar efter i vårt sortiment.