Logga in
Tillbaka till översikt

Ge bort Ogreen Clean Machines

Letar du efter originell och hållbar gåva som tack för ett bra samarbete med affärskontakter, partners eller medarbetare? Ge då bort en Clean Machine!

Gör den unik med ett personligt meddelande eller i en personlig kruka. På så sätt kommer alla ihåg från vem de har fått sin gröna kompis!

På Ogreen kallar de sina växter ”Clean Machines”, eftersom de verkligen är det. De luftrenande växterna absorberar flyktiga ämnen (från t.ex. rengöringsmedel, nagellack och skrivare) med sina blad, vilket förbättrar luftkvaliteten i rummet. Det finns dock många gröna krukväxter som påstås vara luftrenande, men på Ogreen är det bara växter som får utmärkta poäng i vetenskapliga tester i fråga om luftrening som får kallas en ”Clean Machine”.

Växter har ett positivt inflytande på produktivitet och kreativitet. De förbättrar även koncentrationen, minskar stressen och ger en ombonade känsla. Det låter nästan för bra för att vara sant, men hundratals vetenskapliga studier har visat att det verkligen är så. Med Ogreen Clean Machines får du naturens kraft på nolltid. En perfekt gåva till alla de som du gärna vill se på topp vad gäller produktivitet, kreativitet men framför allt hälsa!

 

Är du intresserad? Kontakta Team Ogreen.