Logga in
Tillbaka till översikt

Van der Voort Potplanten – Let’s grow forward

Van der Voort Potplanten producerar Spathiphyllum och Azalea. De tar fram Spathiphyllum ända från förädling till odling, produktion och försäljning.

För Azalea har de ett nära samarbete med belgiska odlare, där Van der Voort har huvudansvaret för att odla fram växterna till ett blommande stadie samt den kommersiella marknadsföringen. På så sätt garanterar de alltid högsta kvalitet.

Växer genom samarbete
På Van der Voort Potplanten jobbar de tillsammans med andra toppspelare. Endast genom att ingå partnerskap och bygga nätverk kan de möta framtidens utmaningar. Därför jobbar de främst för långsiktiga relationer med företag, organisationer och myndigheter inom sin bransch. Ensam går man snabbare, tillsammans går man längre. De letar alltid efter den optimala balansen i detta!

 

Ansvarsfullt företagande
Hållbar och ansvarsfull odling är ett av deras kärnvärden. Varje dag fokuserar de på att göra processer och produkter mer hållbara. Därför jobbar de med ekologiska produkter som kräver så lite råvaror som möjligt, har minsta möjliga ekologiska fotavtryck och inte är skadliga för människor och djur. Växterna ger ren luft och glädje, vilket är vad de strävar efter som företag. De har även följande certifikat inom hållbarhetsområdet: MPS-A, MPS-GAP, Grasp, Sedex, GGN Label och NAK Tuinbouw.