Logga in
Tillbaka till översikt

Bygga framtiden - Montis

Hela Montis-teamet odlar året runt olika säsongsprodukter av hög kvalitet under olika varumärken. För att garantera kvaliteten, är varje detalj noggrant övervägd. Genom att använda flera checklistor och kontroller, säkerställer teamet att verksamheten är välorganiserad.

Plantskolan är helt automatiserad och alla företagsaspekter är extremt hygieniska. Arbetsytorna är optimalt underhållna och planerade. Det drivna och sakkunniga teamet arbetar kundorienterat och lägger grunden för den höga kvalitetsnivå som Montis eftersträvar. Tack vare det moderna leveranssystemet med kameror sorteras växterna och de kan leverera fina, enhetliga partier. Montis är dessutom anslutet till olika odlarföreningar, vilket gör att företaget kan garantera en genomgående hög kvalitetsnivå. Det betyder att de kan uppfylla alla önskemål.

Förutom kvalitet är hållbarhet av stor betydelse i verksamheten. Produktionsanläggningarna har en perfekt klimatkontroll, återanvänder vatten och säkerställer optimal tillväxt, vilket leder till en hög växtresistens. Montis har även erhållit olika certifikat, nämligen MPS GAP, GRASP, SQ och ProductProof.

Montis bygger sin framtid. Detta gör företaget med mod och vision för att fortsätta leverera den bästa kvaliteten.