Logga in
Tillbaka till översikt

Let's go Green Friday

En grön markering mot Black Friday. I stället för att ta del av hysteriska rabatter och billiga erbjudanden, satsar vi på en grön approach! Black Friday leder till impulsköp och överkonsumtion, vilket har en enorm inverkan på vår planet. Därför ordnar vi i år en Green Friday-kampanj. Vill du också vara med?

Världen behöver mer skog, för utan träd finns det inget liv. För att bekämpa klimatförändringarna och öka den biologiska mångfalden, måste vi skydda våra befintliga skogar, återställa förstörda skogar och plantera nya skogar. Vi vill bidra till detta genom att donera träd till Trees For All med vår Green Friday-kampanj. De investerar i en grön planet och planterar skogar över hela världen. För att bidra till med detta, sponsrar vi ett träd till Trees For All för varje vagn som säljs från Green Friday-sortimentet. Veckan efter kampanjen kommer vi att meddela hur många träd vi har kunnat donera tillsammans.

foto

Speciellt för denna kampanj har vi satt ihop ett Green Friday-sortiment av hållbart odlade produkter, med hållbara förpackningar eller från hållbart certifierade odlare. Från 18 till 25 november kommer ett träd att planteras i Green Friday Forest för varje såld vagn från detta sortiment. Produkterna i webbshopen känns igen på Green Friday-ikonen, så att du vet exakt med vilka produkter du bidrar till naturen.

 

Vill du också bidra med ett träd till en grönare värld? Köp då växter från Green Friday-sortimentet. Tillsammans gör vi världen lite grönare!

 

Kampanjen pågår från 18 november kl. 12.00 till 25 november kl. 12:00.