Logga in
Tillbaka till översikt

Stolta över vår 14:e placering i Hillenraad100!

Hillenraad100 utgör den årliga rankingen av de hundra ledande företagen inom (växthus)trädgårdssektorn. En plats på listan är därför ett erkännande för ledande entreprenörskap.

I år steg vi med inte mindre än 10 placeringar på rankingen till 14:e plats. En lagprestation som vi är oerhört stolta över som familjeföretag.

Hillenraads juryrapport stod följande: ”Du kan köpa en Strelitzia Nicolaï eller röd ros från vilken blomsterodlingsexportör som helst. Men hur bygger man upp en unik position på marknaden som exportföretag av växter och blommor? Noviflora hittade ett samtida svar på denna fråga och har översatt det till en ledande marknadsposition i Skandinavien och Schweiz. Den multilokala strategin med framåtriktad integration, förvärv och tillförsel av blommor till sortimentet visade sig vara mycket framgångsrik. Med lokala hubbar och smarta beställningssystem stärker Noviflora sin position som marknadsledare. Därför var ankomsten av två erfarna ledare ett välkommet tillskott till ledningsgruppen. Resultatet? Sund tillväxt och en fin sprint i Hillenraad100.”