Logga in
Tillbaka till översikt

Amors alla hjärtans dag-kransar

Vad är det som gör alla hjärtans dag så speciell? Kanske är det att denna dag handlar om romantik och kärlek, eller för att din butik är helt fylld av blommor och växter i alla möjliga nyanser av rosa och rött. Oavsett anledningen är alla hjärtans dag-dekorationer ett måste på Amors favoritdag!

Såsom sprudlande eller subtila kransar, eftersom kärlek finns i alla former och storlekar, precis som blomsterkransar.

Gör inga misstag: blomsterkransar är inte bara lämpliga för jul och Thanksgiving, utan också för alla hjärtans dag. Som en gåva till någon du tycker om eller för att förvandla din butik eller hem till ett kärleksnäste. De glatt färgade kransarna kommer att sätta färg på en dag som fortfarande kan kännas kall och vinteraktig: 14 februari. Du kan dekorera kransen åt alla håll: gör en stor rund krans fylld med röda rosor, gerberor, anthurium och gröna accenter eller en krans med olika rosatonade tulpaner. Eller välj en hjärtformad krans som omedelbart utstrålar kärlek. Fyll den med eukalyptus, rosor, en kombination av torkade blommor eller olika typer av snitt-grönska för en tuffare look. Låt din kreativitet flöda och kom in i kärlekens atmosfär!


Vill du också fylla din butik med dina egna skapelser och inspirera dina kunder att göra detsamma? Se blommorna och tillbehören nedan för att göra din krans till en framgångssaga.