Logga in
Tillbaka till översikt

Ett knippe solstrålar

Under de mörka vintermånaderna längtar vi efter mer glädje i huset och därför kommer Mimosan alltid i rätt tid. En vacker, söt blomma som får solen att skina inne! Och en annan trevlig omständighet: blomman doftar underbart.

Mimosan är den perfekta ingrediensen om en av dina kunder vill ge bort en bukett med positiva vibbar. De ljusgula bollarna påminner om solsken och sommar, och de symboliserar respekt, elegans och vänlighet. Men man behöver inte alltid ge bort alla vackra saker... Ett så vackert knippe med solstrålar behåller du även gärna själv, eller hur? Och det gör dina kunder rätt i. 

Och det gör dina kunder rätt i. Visste du att en Mimosabukett fungerar som ett slags naturligt antidepressivt medel? Ett moln av dessa gula blommor sätter omedelbart ett leende på allas läppar. Så om en av dina kunder kan behöva en knuff i rätt riktning, rekommendera då en bukett med denna vackra Mimosa. Detta säkerställer en hälsosam dos av ”Philautia”, eller självkärlek. Detta är en kärlek som innebär att du accepterar dig själv med alla dina brister, står upp för dig själv och tror på dig själv. Och vad passar bättre med detta än en färgglad gul bukett med Mimosa, narcisser, ranunkler och rosor? En riktig Philautiabukett full av charm.

Varför vi gillar namnet ”Mimosa” är egentligen ganska logiskt. Drycken med samma namn, en blandning av champagne och apelsinjuice, smakar gott och har en lika fräsch, gul färg. Så i princip skålar du för livet varje dag med Mimosa! Vill du också fylla din butik med en hälsosam dos solstrålar? Ta då en titt på vårt Mimosasortiment.