Logga in
Tillbaka till översikt

Unlimited colours på toppnivå – Phalaenova

Phalaenova utmärker sig genom att odla det bredaste sortimentet med Phalaenopsis. Det finns ingen odlare i Europa som odlar så många olika sorter Phalaenopsis som Phalaenova: drygt 500! Och den siffran växer successivt varje år.

Stanislav Mora, sortimentschef på Phalaenova, ansvarar för den kontinuerliga utökningen av sortimentet. Han reser över hela världen för att hitta speciella växter, har ett nära samarbete med ledande förädlare och håller noga koll på utvecklingen på den egna plantskolan. Alla sorter är nämligen inte lämpade för produktion, men tack vare sin kunskap och långa erfarenhet, lyckas Phalaenova ta fram många nya sorter som är lämpliga för försäljning.

Hela Phalaenova-teamet övervakar växternas kvalitet. Sorter som inte uppfyller kvalitetskraven får alltid en andra chans. Tillsammans med förädlaren undersöker man då om växterna kan växa sig vackra på ett annat sätt.

Säljteamet är tillgängligt dag och natt för att skicka korrekt information till kunder och sedan leverera beställningarna i bra skick. Det är en vacker syn att se vagnarna lämna plantskolan fulla av färgglada växter. 

Människorna på Phalaenova får enormt mycket energi från sin passion att odla Phalaenopsis. Det är möjligen grunden för deras framgång och en del av deras gener. Företaget är känt för sitt breda sortiment och sin höga kvalitet, och det är de mycket stolta över.

Noviflora är en mycket lämplig partner för Phalaenova för att leverera deras ”unlimited colours” till konsumenter i hela Europa. Fråga din kontaktperson om möjligheterna som Phalaenovas sortiment har att erbjuda.