Logga in
Tillbaka till översikt

Barreveld - Vi planterar naturens bästa

På Barreveld brinner man för att odla det mest dekorativa och varierande urvalet av växter och blommor.

Deras breda sortiment omfattar vackra prydnadsväxter, krukväxter, trädgårdsväxter och mycket mer. Men idag vill de lyfta fram sin underbara kollektion av terrassväxter, bland annat de vackra och färgstarka Anisodontea, Solanum och Lantana.

Anisodontea är en elegant terrassväxt som är känd för sina vackra blommor i rosa, rött eller vitt. Den blommar från tidig vår till sen höst och är lätt att sköta. Solanum, även känd som Nattskatta, är en ljuvlig krukväxt med lila blommor. Växten blommar på sommaren och är lätt att sköta. Lantana är en färgstark krukväxt som finns i olika nyanser av orange, rosa och gult. Den här växten är inte bara vacker utan också lätt att sköta och lockar till sig fjärilar och bin.

Men på Barreveld är de inte bara stolta över sitt vackra urval av terrassväxter, de är också engagerade i att bevara miljön och använda hållbara odlingsmetoder. De använder till exempel endast naturliga gödningsmedel och bekämpningsmedel och tillämpar ekologiskt ansvarsfulla tekniker för att hålla sitt koldioxidavtryck så litet som möjligt.


Upptäck utbudet av fina växter från Barreveld.