Logga in
Tillbaka till översikt

Vi är Mastergrowers

"För att leverera inomhushortensior av högsta kvalitet och de mest extraordinära sorterna, utmanar vi oss själva varje dag för att nå den högsta nivån."

 

Med vördnad för naturen och en fascination för innovation odlar The Mastergrowers de starkaste och mest extraordinära hortensiorna. Du kan känna deras gedigna hantverk i varje detalj, från rot till blomma. Resultatet av år av övning, fokus och en hel del kärlek.

Mastergrowers hjärta slår för inomhushortensian. Den största blommande krukväxten under vårsäsongen, i oändliga sorter, färger och former. De olika krukstorlekarna (från storlek 9 till 27) i deras sortiment gör dem till totalleverantör för hela butikshyllan. De är marknadsledande inom högre kvalitetsklassen av inomhushortensior i Europa. 

Nöj dig inte med mindre

Mästerskap, i allt de gör. Arbetar med omsorg och uppmärksamhet för ett resultat som de är stolta över. Kärlek, lärande och djärvhet; i hantverket, men också i dess innovation. Det är så de odlar de mest extraordinära hortensiorna. Och ändå har de energi, ambition och glädje att vara en mästarodlare. Sammanfattningsvis: nöj dig inte med mindre! 


"Mästerskap innebär också att
ständigt utvecklas och optimera."


Av kärlek till naturen

En hållbar politik, av kärlek till naturen. De förädlar och odlar starka, ostammade sorter som kräver mindre bekämpningsmedel. Detta förbättrar presentationen och resultatet på butikshyllan och hos konsumenten samt gör att hortensian håller ännu längre. De föredrar att packa i lådor, utan hylsor och brickor. På så sätt arbetar de på ett alltmer hållbart sätt genom att fortsätta att förnya sig.