Logga in
Tillbaka till översikt

Qualily - Garanterad optimal blomning

Qualily är en innovativ lilje-odling med ett komplett sortimentet av högkvalitativa liljor. På fem platser i Westland odlas Orientals, LAs och OTs av bästa kvalitet året runt.

Företaget grundades år 2000 av två passionerade liljeodlare Raymond Vijverberg och Ruud van der Hoeven. Genom att hålla fast vid kärnvärdena kvalitet, tillförlitlighet, service och kontinuitet har Qualily vuxit från 12 000 m2 till 120 000 m2. 

Genom strikt urval av lökar, enhetlig odling och skörd vid exakt rätt mognad garanterar Qualily optimal blomning. Dessutom har företaget en effektiv distributionsprocess med en knutpunkt vid FloraHolland-auktionen, vilket ger kunderna den allra bästa servicen och kvaliteten.


Litauen och Brindisi

"Vi har odlat denna vita, doftfria lilja Litauen i 12 år på Qualily och är mycket nöjda med kvaliteten!", säger Ruud van der Hoeven, ansvarig för lökinköp på Qualily. "Litauen är en mycket pålitlig sort med den slående egenskapen att blomman är mycket stor i blomningen. Tack vare dess goda kvalitet och tillförlitlighet kan vi erbjuda denna sort dagligen på auktionen."

Qualily har odlat den rosa doftfria liljan Brindisi i mer än 20 år. Ruud: "Detta är en av våra vackraste och mest robusta liljor. Brindisi är mycket användbar för floristen ack vare sina tunga grenar och de tunga bladen. Dessutom är denna mjuka pastellfärg också vacker att använda i buketter. Brindisi vinner alltid över sina andra rosa "konkurrenter". Det finns helt enkelt ingen annan lilja som kan mäta sig med Brindisis skönhet och robusthet!"

Båda liljorna har en utmärkt livslängd i vas. Brindisi och Litauen är ytterst lämpliga för transport och har en 10-dagars blomningsgaranti. Denna kvalitet är ett krav för Qualily: "Vi gör ett strikt urval av nya sorter och granskar kritiskt alla egenskaper; till exempel utför vi tester under varje säsong för att se hur en viss sort presterar året runt. Först när sorten uppfyller alla förväntningar går vi vidare med den!" förklarar Ruud.

Se Qualilys sortiment av liljor nedan.