Logga in
Tillbaka till översikt

50 nyanser av nude

Vi ser att neutrala färger kommer tillbaka mer och mer i våra kläder, smink och inredning - nude är det hetaste just nu! Paletten består av ljusa jordnära nyanser från kräm och beige till ljusgrått och persika. Varma och mjuka toner som samtidigt är stilrena och eleganta.

Naturligtvis har även blomstervärlden uppmärksammat den här trenden, därför har vi listat några nude-blommor åt dig. 

Krämiga rosor 

Man blir spontant fikasugen av namnen på de nude-färgade blommorna. Från Germini Mocha och Rose Toffee till Anthurium Latte och Dianthus Cappuccino. Lika utsökt som den färska koppen kaffe (smaksatt) från den lokala baristan, är dessa namngivna blommor vackra. Men man får inte glömma Eustoma Brownies, Chrysanthemum santini Dusty Caramel och gypsy herb Earl Grey, som också passar perfekt in i den här trenden. Blanda alla dessa blommor tillsammans och voilà, så har du en nude-färgad bukett i en trendriktig komposition. Saknar du fortfarande lite färg? Tillsätt då lite eukalyptus för att hålla dig inom de naturliga tonerna. Eller föredrar du ändå att kombinera den med en annan färg? Det är också möjligt, för med nude är verkligen allt möjligt.

Säg "ja" till rosen 

Inte bara i vardagsmodet, utan även som bröllopstema, ser vi mjuka jordnära toner komma tillbaka mer och mer. Vita blommor byts ut mot nude-färgade för en varm och modern look. Även rosen, som alltid har varit en favoritblomma på bröllop tack vare sin symboliska betydelse, finns i den här trendiga färgen, t.ex. rose Café Latte, rose Cappuccino och rose Bailey. För ett romantiskt sommarbröllop kan du komplettera den nude-färgade buketten med torkade blommor. Detta är precis i linje med det populära boho-chic-temat. 

 

Se alla nude-blommor i vårt sortiment nedan.