Logga in
Tillbaka till översikt

Sommarträdgårdsfest

Solen står högt på himlen och bin och fjärilar fladdrar omkring. Sommaren är här igen, den perfekta tiden för en mysig trädgårdsfest. Skicka ut inbjudningarna, kyl drinkarna och förvandla din trädgård till en grön oas. Vi har samlat de roligaste dekorationstipsen för en oförglömlig fest.

Ställ fram blommorna

En bukett är alltid bra, inte bara inomhus utan även utomhus. Ge din trädgårdsfest en färgboost och sprid olika typer av blommor (i vaser) över bordet. Ska du anordna en grillfest på sommaren? Blanda stora och små färgstarka blommor som solrosor, celosia och gladioler med karljohanspersilja och snittgrönt. Ska det vara en sensuell cocktailkväll? Välj då pioner, lisianthus och gypsophila i små karaffer. Tillsätt också lite lavendel eller eukalyptus för att stimulera alla sinnen, och festen kan börja. 

Plantfest

Även om trädgården redan står i full blom på sommaren kan man alltid tillföra en extra dos magi till en trädgårdsfest. Ta fram även dina inomhusväxter och sprid ut dem över hela trädgården för en tropisk touch. Tänk också på vilket tema festen ska ha och lägg till växter som matchar. Hur kul är det inte att sätta örtplantor på bordet på en pizzafest? På så sätt kan alla plocka sina egna örter för att krydda sin pizza, och på så sätt ser bordet också stämningsfullt ut.


Med ett överflöd av färgglada blommor och frodiga växter kan du ge vilken trädgårdsfest som helst ett exotiskt lyft. Kolla in vårt urval nedan för en fantastisk trädgårdsfest under solens strålar.