Logga in
Tillbaka till översikt

Plant World – It’s here to discover

Upptäck Plant World! Här hittar du motståndskraftiga, unika tropiska krukväxter, hortensia och vinterhärdiga palmer. Från denna plantskola kan du hela tiden förvänta dig nya sorter och innovativa koncept, i samarbete med Van der Arend Tropical Plantcenter, JoGrow och Smit Kwekerijen (plantskolor).

Magiska bladbegonior 

Begonia Magic Colours togs in i vårt sortiment på i början av 2023. Rex begonior känner man igen på deras färger och stora variation på bladen (spetsiga och runda blad). Växten har vunnit tillbaka mycket av sin popularitet på de senaste åren. Bladbegonian har efter ett antal år återigen blivit en mycket populär krukväxt, speciellt på hösten. De många sorterna finns i krukstorlekarna 8,5 och 12 cm och är kända för sitt täta och kompakta växtsätt.

Fina hängväxter

Har du någonsin hört talas om hängväxtkonceptet Adorable little plants? Dessa söta små hängväxter är perfekta för alla utrymmen. Stället med 6 till 7 olika sorters gröna hängväxter i krukstorleken 10,5 cm pryder sin plats i alla butikslokaler. Hängväxterna är försedda med en iögonfallande etikett i 4 trendiga färger. Den igenkännliga designen återkommer även på skylten längst upp på stället. 

Syngonium

Populära Syngonium finns i många färger och utseenden hos Plant World. Visste du att Plant World alltid har ett fantastisk utbud av olika Syngonium?

Teamet på Plant World är alltid på jakt efter nya sorter vilket gör att det finns ett brett sortiment som hela tiden förnyas. Upptäck också det överraskande utbudet hos Plant World!