Logga in
Tillbaka till översikt

Smit Kwekerijen – fortsätter att överraska

På Smit Kwekerijen har man odlat starka, unika och hållbara gröna krukväxter i många år. Det breda sortimentet är indelat i olika produktlinjer: Eden Collection, Eden Hängväxter, Eden Jungles och Eden Specials. Förutom dessa kollektioner, ägnar de mycket kärlek och passion åt produktutvecklingen av nya växter och koncept.

Nya växter och koncept
En viktig prioritering för företaget är produktutveckling. De vill fortsätta att överraska sina kunder med ett nytt utbud. De senaste åren har Smit Kwekerijen bland annat lagt till växtfamiljerna Alocasia, Begonia och Philodendron till sortimentet. Men även Piper sylvaticum och en utökning av Peperomia-sortimentet hör till nyheterna.

Förutom växterna, har de nyligen även lanserat ett nytt koncept på marknaden: Adorables. Söta, små hängande växter som presenteras på ett specialdesignat stativ, med vilket du kan visa upp det färgglada växtsortimentet. Många växter kan presenteras på en relativt liten yta i butiken. Konceptet Adorables består av glada, iögonfallande färger, som fångar konsumenternas uppmärksamhet. Intresserad av ett stativ fullt av Adorables? Kontakta din Account Manager.

Se Smit Kwekerijen sortiment nedan.