Logga in
Tillbaka till översikt

Buketterian – floristbundna buketter

Den 20 januari 2023 slog vi upp portarna till Buketterian i Helsingborg. Här arbetar sex duktiga florister med att skapa färdiga buketter enligt de populäraste trenderna, med professionell teknik och nordisk design.

I och med att vi har flyttat upp lager från Holland till Helsingborg utnyttjar vi möjligheten att kunna leverera floristbundna buketter med kort varsel till våra kunder i landet. Vi minskar också de ekologiska fotavtrycken genom att reducera fraktvolymen från Holland till Sverige när vi packar om och binder i Sverige istället för i Holland. 

”Vi är stolta över att med Buketterian kunna erbjuda de svenska floristbutikerna möjlighet att alltid ha en välfylld kyl med proffsigt bundna buketter, även i hektiska tider. Det här är vi unika med.” - Patrik Johnsson, Novifloras försäljningschef mot florister och garden center.

Alltid floristbundna buketter till dina kunder

Vissa perioder är extra hektiska för dig som florist. Ibland räcker inte personalstyrkan till för alla göromål och efter helgen kan det vara skralt i snittblomskylen. Detta vet vi, utifrån våra mångåriga erfarenheter från branschen. Som kund hos Noviflora har du tillgång till Buketterians buketter. Därmed kan du med kort varsel se till att du alltid har vackra floristbundna buketter, även när måndagens första kunder kommer in i butiken för att handla.

 


webbshoppen hittar du våra floristbundna buketter i storlekarna S, M och L. De binds med färska blommor av bästa kvalitet och vi har alltid tillgång till ett digert utbud i vår stora snittblomskyl där omsättningen är stor. 

Vill du veta mer om Buketterian? Kontakta gärna vår försäljningschef Patrik Johnson, tel. 070-330 22 20‬ mejl  patrik.johnson@noviflora.seVill du bli kund hos oss? Registrera dig här så tar en av våra säljare kontakt med dig!