Logga in
Tillbaka till översikt

VDE Plant

VDE Plant i Woubrugge är en hållbar växtproducent som ständigt förnyar sig när det gäller produktion och produkter. Med sitt varumärke INTENZ vill de inte bara inspirera utan också informera sina kunder om allt som har med grönt att göra. För dem är grönt inte bara en trend, utan en livsstil som de anammat under de senaste 75 åren.

Som ett familjeföretag i tredje generationen har VDE Plant redan byggt upp en stor erfarenhet inom sektorn. De vet vad kunderna vill ha och svarar på detta med sitt breda produktsortiment. De använder den senaste tekniken för att säkerställa en så hållbar produktionsprocess som möjligt. VDE Plant anser att det är viktigt att produkterna odlas på ett ansvarsfullt sätt, med hänsyn till miljön. På VDE Plant arbetar de ständigt med produktinnovation; de vill erbjuda sina kunder den bästa kvaliteten och genomför därför kontinuerligt förbättringar. Det gör de till exempel genom att experimentera med nya växtsorter, men också genom att ytterligare optimera sin produktionsprocess.

Varumärket INTENZ står för naturens intensitet och renhet. Med detta hoppas de kunna inspirera kunderna att ta in mer grönt i sina liv. På så sätt bidrar de till att göra miljön grönare och skapa en mer hållbar värld.

VDE Plant står för kvalitet, innovation och hållbarhet. Med det breda produktsortimentet och varumärket INTENZ vill de inspirera och informera kunderna om allt som har med grönt att göra. VDE Plant har gjort detta i 75 år med stolthet.