Logga in
Tillbaka till översikt

Vilosa – Growing delight

Vilosa är en toppmodern och helautomatisk odlare med tre växthusanläggningar i Westland-regionen. "Growing Delight" som de säger, eftersom de odlar krukväxter som är en fröjd för ögat med sina färger och ovanliga former samt har en enkel karaktär tack vare sin starka kvalitet.

Med hjälp av traditionell fackkunskap och dagens tekniker odlar Vilosa Kalanchoe och andra blommande krukväxter som Chrysanthemum och Celosia året runt. Fokus ligger på krukstorlekarna 8 cm, 10,5 cm och 14 cm. Unika är Kalanchoe Specialties i en 14 cm kruka med en exklusiv variation av sorter och former, såsom den speciella Surprising Desert, starka Sunny och unika Kalanchoe Bell-typer som Magic Bells & Lucky Bells. 

Det finns också överraskande produkter för varje säsong, som den färgskiftande Kalanchoe Mozaic och balkonglådor för utomhusbruk under sommarhalvåret och Swifty Chrysanthemum för hösten.

 

 

Varje dag arbetar Vilosa-teamet med att tillhandahålla växter av högsta kvalitet som uppfyller konsumenternas önskemål på bästa möjliga sätt. För att fortsätta vara innovativa letar Vilosa alltid efter nya specialsorter och de är inte rädda för att prova något annorlunda. Skräddarsydda anpassningar är deras styrka, och Vilosa arbetar gärna tillsammans med kunder och leverantörer för att leverera det som behövs. 

Vilosa gör stora framsteg mot en så hållbar produkt som möjligt. De var den första krukväxt-odlaren som erhöll Planet Proof-certifikatet. Dessutom har de bytt till LED-belysning i alla växthus under 2022. Vilosa säljer också endast sina växter i 100 % återvunna och återvinningsbara lådor och arbetar kontinuerligt med nästa steg inom hållbar odling.